Monday, December 7, 2009

antara bilik hospital dan konti..

hai semua....lama tak menjenguk blog ni..maklum lah, kadang-kadang, masa tak mengizinkan.. tambah pulak sekarang diri ini sudah berbadan dua..ni pun update blog dari katil hospital!

riindu nak 'on air' macam dulu tapi tak sihat..dah 3 bulan tak dapat on air..tambah pulak boring yang teramat terbaring kat sini, nasib jugak la suami tercinta menemani dan bawak dvd Michael this is it tuh, ada jugak benda yang tengok..terima kasih la kat suami yang hargai apa yang saya minat..!





Selain tu, kepada semua pembaca-pembaca yang disayangi, tolong-tolong lah doakan kesihatan saya yeee..





p/s: anak laki ke pempuan? korang rasa?

5 comments:

~~ MaMa ~~ said...

salam nik...tahniah dah preggy..kuatkan semangat yea...dugaan sume nih k...

Selalunye alahan teruk camni bb gurl..hehehe...

Apepun tunggu dan lihat..semuenye di tangan ALLAH SWT

Salam ingatan : Bungahati

atukehem said...

atukhil hu

wahhhh

Anonymous said...

wah dah perut besar..tahniah..

p/s; kuat gohead..ambat terik ko...

Qaseh biar lah hingga ke syurga said...

Hi aida...

Semoga di permudah kn bersalin..+ mendapat babe yg cumel seperti papa dn mama nya..
windu nya kt awak...

-Dilla-

Anonymous said...

Salam nik, masih adakah secebis ingatan kepada akak (Hasnida - sbt KLFM yg suatu ketika dulu pernah bergurau senda bersama nik.... tau2 dah ada cahayamata.... mcm mana nk hubungi nik....